dimecres, d’abril 28, 2010

TRIATLÓ B DE ELX-ARENALES I PINEDO.

Aquest diumenge 25 de abril es va disputar el VI Triatló de Elx-Arenales, Campionat Autonòmic de Triatló de Llarga Distància i prova inclosa en el circuit No-Drafting sèries 2.010.

Més de 1.000 corredors es van reunir a la prova i van tenir que nadar 1,9Km. a la platja de Arenales + 90Km. en bici (de Arenales a Torrellano, pujant el portixol, Asp, Elx, Dolores, Santa Pola i Arenales) + 21Km. de carrera a peu, que es van fer molt durs per la calor i un tram de escaleres i altre de arena blana.
La prova va tenir un nivell internacional molt alt, el guanyador de la prova va ser el italià Passuello, seguit pels finlandesos Toivanen i Miettinen.
A la general absoluta, Samper amb un temps de 4:47:22’ va acabar el 194º, Alex amb 4:48:42’ va acabar el 203º, Juan amb 4:55:31’ va acabar el 267º, Joaquín amb 4:57:54’ el 296º i Rafa amb 5:00:47’ el 320º.
Gustavo amb un temps de 5:51:53’ va ser el 761º, Juan Callado amb 6:04:42’ el 806º i Moran amb 6:06:06’ el 809, en el que va ser el seu debut a la llarga distància. Llàstima que David quan li faltaven 10km. a peu no va poder més i va tenir que retirar-se quan portava més de 5 hores d’esforç.
En categoria femenina, ens va representar Rosa, que amb un temps final de 7:39:27’ va acabar la 49º.
El 24 de abril es va celebrar el primer triatló de l’any a la platja de Pinedo, que va contar amb 270 corredors i en modalitat esprint. A la general absoluta, Valdes amb un temps de 1:25:31’ va acabar el 135º.
També es va disputar el diumenge la XXXIII Marató de Madrid, on Miquel es va representar, acabant en un temps 3 hores i trenta vuit minuts al lloc 2.095º de la general absoluta.