dimecres, de maig 05, 2010

Triatló de Fuente Alamo i Duatló de Guadassuar

El 1 de maig es va disputar la edició “XXI del Triatló de Fuente Alamo”. La participació va ser nombrosa, 677 triatletes inscrits que van nadar 750 metres a la platja de Mazarrón + 25Km. en bici amb la pujada a Fuente Alamo + 5Km. de carrera a peu.
La prova va contar amb una participació de luxe, guanyant el irlandès Noble seguit dels olímpics espanyols Raña i Llobet. A la classificació general absoluta, Samper amb un temps de 1:22:17’ va acabar el 111º e Ivan amb un temps de 1:27:45’ el 223º.
També es va disputar l’ultima prova de la Copa Federació de Duatló a Guadassuar, amb distància esprint i contant amb 200 corredors. A la classificació general absoluta el Txiste amb un temps de 1:11:27’ va acabar el 66º i Valdés no va poder acabar per averia a la bici.