dimecres, d’abril 21, 2010

Dúatló de Asp, Orihuela i Mitja marató de Elx.

El 17 de abril es va disputar el II Duatló Escolar d’Asp. A la categoria Alevins, Javier Polo va pujar al pòdium en tercera posició, amb un temps final de 12:54’. En categoria pre-benjamins, Paula amb un temps de 7:28’ va acabar la 4ª.
Al dia següent es va disputar la prova de majors, amb una participació de 150 corredors. A la classificació absoluta, Valdes amb un temps de 1:47:24’ va acabar el 47º, Jose Julian amb 1:49:49’ el 55º i Juanjo amb 1:50:26’ el 64º.
El 11 de abril es va disputar la setena edició del Duatló de Orihuela, amb distància esprint i amb una participació rècord de 260 corredors.
A la classificació absoluta, Jose Augusto amb un temps de 58:18’ va acabar el 33º, Samper amb un temps de 1:01:32’ va acabar el 81º, i el Txiste amb un temps de 1:02:29’ va acabar el 90º.
En categoria Veterans, Robert amb un temps de 1:03:29’ va acabar el 15º.
També es va disputar el 11 de abril la XXXVIII Mitja Marató d’Elx, amb una participació de 1.200 corredors. Per part del club van participar 7 corredors.
A la classificació absoluta, Rafa, Juan i el Witi amb un temps de una hora i trenta i quatre minuts van entrar junts a les posicions 488, 489 i 490º. En una hora i trenta i cinc minuts Alex a la posició 503º i Joaquín el 538º.
Gustavo amb un temps de una hora i trenta i nou minuts el 756º i David amb una hora i quaranta minuts a la posició 839º.