dimarts, de maig 20, 2008

Clasificatoris pel campionat de Espanya:

Aquest cap de setmana s’han disputat els triatlóns de Àguiles i Cullera, en els que es decidien les places per poder disputar el Campionat de Espanya de Triatló que es celebrarà el 13 de setembre a El Ferrol.El 18 de maig es va disputar el Triatló de Àguiles on 300 corredors van lluitar en les diverses categories per la classificació. En categoria élite, Juan amb un temps de 1:03:01’ va acabar el 48º, aconseguint la classificació en grups de edat. Rafa amb 1:07:51’ va acabar el 54º, quedant-se fora per 4 llocs. En el Grup de Edat 45-49, Juan Callado amb un temps de 1:13:18’ es va classificar 5é. Natalia amb 1:30:57’ va entrar la 7ª del grup de edat 25-29, Anabel amb 1:14:05’ va acabar 6ª al grup de edat 30-34; i Rosa va guanyar en el grup de edat 45-49, tots ells aconseguint brillantment la classificació directa pel campionat de Espanya en les respectives categories. A la classificació per equips, les xiques van acabar les quartes.
El 17 de maig la resta de membres del club es van desplaçar a Cullera per buscar la classificació, on es van reunir més de 600 triatletes de tota la península. En el Grup de edat 30-34, Samper amb un temps de 1:03:27’ va acabar el 28º, sen l’únic del club que va aconseguir la classificació directa.
Joaquín amb un temps de 1:08:16’ va acabar el 79º, Gustavo amb 1:14:02’ el 110º i Javi Paya amb 1:16:29’ el 117º. En el Grup de edat 35-39, Manu amb 1:16:10’ va acabar el 77º i en el grup de edat 25-29, David amb 1:16:13’ va acabar el 62º.
També es va disputar a Cullera un acuatló de menors. Alejandro Samper va disputar la prova en categoria Benjamins i amb un temps de 7:18’ va acabar en un meritori 7é lloc.