dilluns, de juny 02, 2008

Triatló de Valencia i Acuatló de Àguiles:

El 1 de juny es va disputar la edició XII del Triatló Ciutat de Valencia, amb modalitat olímpica. La participació va ser de 459 corredors que van tenir que nadar 1,5Km. a la platja de les Arenes + 40Km. en bici + 10Km. de carrera a peu.
En categoria Absoluta, Samper amb un temps final de 2:03:26’ va acabar en un meritori 23º lloc. Juan López amb un temps de 2:05:24’ va acabar el 43º, Rafa amb 2:14:27’ el 131º i David amb 2:25:31’ el 244º. En categoria Veterans, Juan Callado amb un temps de 2:25:51’ va acabar el 37º i Rosa amb 3:13:33’ va ser 9ª.En la general per equips el Club Triatló Bilaire Monòver va acabar el 9º, de un total de 30 equips classificats.

També es va disputar el 31 de maig el “VII Acuatló de Àguiles”, prova que va consistir en 2,5Km. de carrera a peu + 1Km. de natació a la platja de ponent + 2,5Km. de carrera a peu. Els membres del club van tenir que lluitar en el mal temps i en les meduses, que van fer diana en Moran.

En categoria Absoluta, Gustavo Carrion amb un temps de 43:33’ va acabar el 18º i Moran amb 53:54’ va acabar el 30º. Elena amb un temps de 51:56’ va acabar la 9ª.