dimarts, de maig 06, 2008

XIX Triatló Nacional de Fuente Alamo

El 3 de maig es va disputar la edició “XIX del Triatló de Fuente Alamo”. La participació va ser nombrosa, 512 triatletes inscrits que van nadar 750 metres a la platja de Mazarrón + 25Km. en bici amb la pujada a Fuente Alamo + 5Km. de carrera a peu.

Aquest triatló s’ha consolidat com un dels més importants del calendari nacional, com ho demostra la participació dels millors triatletes de la península. El guanyador de la prova va ser Ivan Raña amb un temps de 1:15:41 i la guanyadora Ana Burgos amb 1:26:09’, tots dos en plena preparació dels jocs olímpics. Per part del Club Triatló Bilaire van participar 7 triatletes. A la classificació absoluta, Juan amb un temps de 1:29:00’ va acabar el 111º, Ivan amb 1:30:25’ el 123º,Samper amb 1:34:47’ el 180º, Joaquín amb 1:37:59’ el 222º, Rafa amb 1:40:23’ el 254º i Gustavo amb 1:48:12’ el 322º.
En categoria absoluta femenina, Anabel amb un temps de 1:49:04’ va acabar la 39º.

Per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va aconseguir el 25é lloc a la classificació absoluta.