dimecres, d’octubre 03, 2007

Proves disputades a setembre:

El Club Triatló Bilaire no ha parat de competir i en el mes de setembre ha participat als duatlons de Moixent i Santa Pola, al campionat de Espanya de triatló a Jaen i als triatlons de Oliva i Pinedo.

Per ordre cronològic, el 29 de setembre es va disputar el “I Duatló Cross de Moixent”, prova que puntuava per el Gran Premi de la Comunitat Valenciana i per la Lliga de Clubs, on provisionalment el club ocupa posició de pòdium al ser 3é a falta d’una prova.
A la classificació final, en categoria Veterans A Jose Carlos Gimeno amb un temps de 1:44:17’ va acabar el 15º. En categoria Absoluta, Jose Carlos Mahuenda amb 1:57:31’ va acabar el 110º i Jose Angel amb 2:00:50º el 115º. Per equips, el Club Triatló Bilaire va acabar el 12é.
El 23 de setembre es va disputar el Duatló Cross de Santa Pola, prova que va consistir en 5km. de carrera a peu + 20km. en bici de muntanya, pujant al far de Santa Pola + 3km. de carrera a peu.

La prova va contar amb una participació molt nombrosa, mes de 850 duatletes estaven a l’eixida, contant amb una participació de luxe, com el guanyador Santiago Arnes, actual campió de Espanya d’aquesta modalitat.A la classificació final destacar a Luis Polo, que amb un temps de 1:14:44’ va pujar al pòdium com 3é en categoria Veterans A. Jose Carlos Gimeno amb un temps de 1:35:23’ va acabar el 59º. En categoria Sub-23, Jose Julià amb 1:41:07’ va acabar el 23º.En categoria Absoluta, Manu amb un temps de 1:35:02’ va acabar el 322º, Rafa amb 1:35:48’ el 345º, Jose Angel amb 1:44:39º el 541º, Jose Carlos Marhuenda amb 1:48:07’ el 604º, i Raül i Vicent amb 2:31:19’ el 759 i 760º. Per equips, el Club Triatló Bilaire es va classificar 15é.El 22 de setembre es va disputar el Campionat de Espanya de Triatló 2007 a la localitat de Ubeda en Jaen, on els triatletes van nadar 1,5Km. per la pressa de Giribalde + 40Km. de bici amb contínues pujades + 10Km. de carrera a peu.El Club Triatló Bilaire va estar representat en categoria sènior per Anabel que amb un temps de 3:20:56’ va acabar la 12ª i per Samper que amb 2:53:37’ va acabar el 86º. El categoria Sub-23, Ivan amb un temps de 3:16:41’ va acabar el 34º.El 16 de setembre es va disputar la edició XIX del Triatló de Oliva amb distància olímpica (1,5Km. de natació a la platja + 46Km. de bici + 10Km. de carrera a peu). La prova puntuava per a la Copa Federació 2007 i Lliga Clubs.
A la classificació final absoluta, Samper amb un temps de 2:35:35’ va acabar el 34º, Juan amb 2:36:05’ el 38º, Rafa amb 2:46:34’ el 95º, Moran amb 2:50:49’ el 121º i David amb 2:59:30’ el 169º. Per equips el Club Triatló Bilaire es va classificar 9é.
El 9 de setembre es va disputar el “V Triatló Valencia-Pinedo” amb distància esprint. La prova va contar amb una participació rècord de mes de 400 inscrits i puntuava per a la Copa Federació 2007.
A la classificació final, Anabel amb un temps final de 1:12:21’ va acabar la 14ª. A la classificació masculina en categoria Sub-23, Ivan amb un temps de 1:05:27’ va acabar 7é. En categoria absoluta, Samper amb un temps de 1:02:41’ va acabar el 50º, Juan amb 1:03:52’ el 65º, Rafa amb 1:04:32’ el 77º i David amb 1:08:01’ el 125º. Per equips el Club Triatló Bilaire es va classificar 14é.