dijous, d’octubre 11, 2007

HOME DE FERRO

El 7 de octubre es va disputar la edició número XII del Home de Ferro a l’illa de Ibiza on van tenir que recórrer 4Km. de natació (a la platja de Santa Eulàlia) + 110Km. en bici (amb la pujada quatre vegades al Puig de Missa) + 30Km. de carrera a peu (pel passeig marítim).
La participació va ser de quasi 400 corredors de tot el mon, que es van atrevir amb les llargues distàncies de la prova. A la prova es decidia el Campió de Espanya 2.007 de triatló de llarga distància élite.
Per part del Club Triatló Bilaire van participar 6 triatletes que van acabar tots (senyalar que 69 corredors van tenir que abandonar). Per ordre d’arribada a meta van quedar així: Juan amb un temps de 7 hores i 7 minuts va acabar al lloc 121º rebaixant el temps de l’any passat en mitja hora.

La resta de membres del club debutaven a la llarga distància i soles acabar ja era tot un èxit per a ells: Ivan amb un temps de 7 hores i 52 minuts va acabar el 11º en categoria Sub-23, David amb 8 hores i 28 minuts el 250º, Anabel amb 8 hores i 40 minuts la 27ª, Gustavo amb 9 hores i 24 minuts el 268º i Jordi amb 10 hores i 11 minuts el 276º (però el que millor s’ho va passar i donant espectacle en tot moment).

El guanyador va ser el portuguès Sergio Goncalces amb un temps de 5 hores i 37 minuts, seguit dels alemanys Rolf Lautenbacher i Frederic Kohl. Clemente Alonso va acabar 4º i es va proclamar campió de Espanya. En categoria femenina, Soraya Perez amb 6 hores i 29 minuts va guanyar la prova i el campionat.

Donar les gràcies al grup de “supporters” monovers que van acompanyar als corredors i que no van parar de animar en tot moment: Ramon, Javi, Manoli, Beatriz, Antonio, Javi, Miguel, Natalia, Míriam, Javi, Juan, Antonio, Inma, Eva, ......