dimecres, d’octubre 31, 2007

EL TRIATLÓ BILAIRE 3é A LA LLIGA DE CLUBS 2007.

El 7 de octubre es va celebrar el VIII Duatló de Almoradí. A la prova es decidia els campions a la Copa Interclubs i a la Lliga de Clubs 2007 de la Comunitat Valenciana.
A la classificació final per equips el Club Triatló Bilaire va quedar 3é, aconseguint els punts necessaris per confirmar el tercer lloc que ocupava a la Lliga de Clubs (prova que ha sumat els resultats per equips als triatlons de Valencia, Manises, Elda, Ontinyent i Oliva; i als duatlóns de Benifaió, Petrer, Riba-roja, Moixent i Almoradí).En la Copa Interclubs, el Club Triatló Bilaire ha aconseguit pujar a la primera divisió al finalitzar tercer en Almoradí.
Destacar que Polo va resultar guanyador en la seua sèrie amb un temps de 1:02:36’, Rafa el 12º amb 1:08:00’, Moran el 16º amb 1:09:47’, Manu el 31º amb 1:16:31’, Jose Carlos Gimeno 33º amb 1:17:26’ i Carlos 34º amb 1:17:42’.
A la categoria Infantil, Adrian Fernandez va quedar al lloc 6é amb un temps final en meta de 34:23’. També el 13 de octubre es va disputar el "V Duatló de Rafal", sexta prova de la Copa Federació de Duatló 2007.
Polo va continuar la ratxa de resultats i va pujar al pòdium com 2º en categoria Màster A amb un temps final de 59:23’ i Jose Carlos Gimeno va acabar el 17º amb 1:14:27’. En categoria Absoluta, Miguel Angel amb 1:04:47’ va acabar el 42º.Per finalitzar diguem, que el passat 28 de octubre es va disputar el “IV Duatló Circuït de Velocitat Ricard Tormo” a Cheste. La prova va reunir a 382 corredors que van gaudir de les instal·lacions del circuït que aquest cap de setmana albergarà les proves del campionat mundial de motociclisme.

En categoria Màster A, Polo amb un temps de 1:00:51’ va tornar a guanyar la prova, confirmant el primer lloc a la Copa Federació de Duatló 2.007 a falta de disputar una prova. Jose Carlos Gimeno amb 1:17:55’ va acabar el 42º. En categoria Absoluta Miguel Angel amb 1:07:50’ va acabar el 97º.