dimecres, de març 07, 2007

MARATÓ BARCELONA

El darrer 4 de març es va disputar la prestigiosa Marató de Barcelona, amb un nombre rècord aproximat de 7.500 corredors de tot el mon. Els 42Kms. d’aquest exigent recorregut van transcórrer pels punts més importants de la ciutat: Camp Nou, Passeig de Gràcia (La Pedrera), Avinguda de Gaudí, La Sagrada Família, Pont de Calatrava, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, La Rambla i un emocionant final a la Plaça d’Espanya.
Per part del Club Triatló Bilaire Monòver van viatjar 6 membres: 3 corredors amb les seves acompanyants, que, com sempre, van animar-los durant tota la carrera.
El primer en arribar a la meta va ser Miquel Hernàndez, que amb un temps de 3:04:47 i, a pesar de no aconseguir el seu objectiu de rebaixar la barrera de les 3 hores, va acabar al lloc 404º en la que va ser la número 14 en el seu conte particular.
Els altres dos membres del club, Juan López y Rafa Díaz, debutaven en aquesta distància; Juan va aconseguir rebaixar les 3 hores 30 minuts amb un temps final de 3:27:42 que el llevà al lloc 1.490. D’altra banda, Rafa, quan anava pel kilòmetre 27 va tenir que abandonar per problemes amb un genoll que ja portava lesionat.
A l'hotel van coincidir amb dos dels primers classificats a la marató, que con no podia ser d'altra forma, eren africans. Destacar la participació del triatleta Marcel Zamora que amb un temps de 2:32' va acabar el 10º i de personatges il.lustres com Laurent Jalabert (2:45') i Rafa Jofresa (3:45'), i com no la del guanyador Chebi amb un temps de 2:12'.