dimarts, de març 27, 2007

Polo campiò de Espanya de Duatló per autonomies

LUIS POLO CAMPIÓ DE ESPANYA DE DUATLÓ AMB LA SELECCIÓ VALENCIANA A TORRE DEL MAR-MÁLAGA.

El darrer 25 de març es va disputar el Campionat de Espanya de Duatló per autonomies a la localitat malaguenya de Torre del Mar. Els corredors van tenir que recórrer 5km. de carrera a peu + 20km. en bici + 2,5km. de carrera a peu.

En representació del Club Triatló Bilaire Monòver va prendre l’eixida Luis Polo, que al proclamar-se a Sueca campió autonòmic de duatló, més el primer lloc al duatló de Picassent i el segon lloc a Benifaió, va aconseguir la plaça directa per formar part de la selecció valenciana.
Els tres components de la selecció valenciana, Luis Polo, Carles Ibañez de Castelló i Jose Julià de Santa Pola amb un temps final de 3:03:04’ es van proclamar campions de Espanya per autonomies de duatló 2.007 a la categoria Veterans.
Amb aquest resultat, més la victòria al campionat de la selecció valenciana en categoria veterans femenina i cadets femenina, la Comunitat Valenciana va acabar tercera a la general final, pujant al pòdium per primera volta als campionats.