dimarts, de febrer 27, 2007

DUATLO BENIFAIÓ

El passat 25 de febrer es va disputar la segona prova de duatlóns a la Comunitat Valenciana a la localitat de Benifaió, on 240 corredors van recórrer els 5km. de carrera a peu + 20km. en bici + 2,5km. de carrera a peu.

El Club Triatló Bilaire Monòver va participar amb 3 corredors. Luis Polo amb un temps final de 1:01:01’ va acabar en el segon lloc a la categoria Màster A, a tan soles 3 segons del primer classificat, Carles Ibañez del Triathletic Platges de Castelló. Amb aquest resultat Polo té moltes posibilitats de representar a la Comunitat Valenciana al Campionat de Espanya de Autonomíes.

En la categoria Absoluta, Miguel Angel de las Nieves va acabar el 101º amb un temps de 1:10:13’ i Juan Andres Monzo el 126º amb un temps de 1:12:25’.

A la classificació final per equips, el Club Triatló Bilaire es va classificar 14é.