dimarts, de febrer 20, 2007

ARRANCA LA TEMPORADA DE DUATLONS 2007

El passat 18 de febrer va arrancar la temporada 2007 de duatlóns a la Comunitat Valenciana a la localitat de Picassent, on 250 corredors van recórrer els 5km. de carrera a peu + 20km. en bici + 2,5km. de carrera a peu.

El Club Triatló Bilaire Monòver va participar amb 6 corredors, destacant a Luis Polo, que ha començat la temporada com la va acabar, amb un primer lloc a la categoria Màster A, amb un temps final de 1:04:13’. En categoria Sub-23, Jose Julian va acabar 8é amb un temps de 1:13:37’.

En la categoria Absoluta, Miguel Angel de las Nieves va acabar el 108º amb un temps de 1:13:23’. Jose Fco. Moran i Carlos Amaro amb un temps de 1:16:18’ van entrar junts als llocs 136º i 137º.

En categoria Absoluta femenina, Anabel Ruiz va acabar la 13ª, amb un temps final de 1:21:06’.

A la classificació final per equips, el Club Triatló Bilaire es va classificar 17é.

També aquest cap de setmana es va disputar la Marató de Valencia. Per part del club va prendre la eixida Miquel Hernàndez, que amb un temps de 3hores i 29 minuts va recórrer els 42Kms. pels voltants de la ciutat.