dilluns, d’octubre 02, 2006

DUATLÓ ALMORADÍ 2006-10-01

LUIS POLO PRIMER AL DUATLÓ DE ALMORADÍ EN CATEGORIA MÀSTER A.

El passat 1 de octubre es va disputar el “VI Duatló de Almoradí”. La participació va ser de 180 corredors. Els duatletes van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici + 3km. de carrera a peu pels voltants de la ciutat.

A la classificació final, Luis Polo va pujar al pòdium com guanyador de la prova amb un temps de 1:03:47’ en la categoria Màster A.

Joaquín Caballero amb un temps de 1:06:16’ va acabar el 34º en categoria Absoluta i José Carlos Gimeno amb un temps de 1:27:55’ va acabar el 34º en categoria Màster A. José Martínez i Antonio Hellín no van poder acabar per problemes en el segment ciclista.

També destacar que es va celebrar la primera prova dels Jocs Esportius, per categories escolars de la temporada 2.006-2.007. Els membres més xiquets del Club Triatló Bilaire a la categoria Benjamins (8 anys) van quedar així: José Carlos Gimeno el 13º, Javier Polo el 14º i Alejandro Samper el 18º, una molt bona participació per a ser el debut dels tres com duatletes.