dimecres, de setembre 27, 2006

Duatló Santa Pola 24-09-2006

PARTICIPACIÓ DEL CLUB TRIATLÓ BILAIRE AL CAMPIONAT AUTONÓMIC DE DUATLÓ CROSS A SANTA POLA.

El passat 24 de setembre es va disputar el Campionat Autonòmic de Duatló Cross de Muntanya a Santa Pola amb una participació rècord de 750 corredors. Els duatletes van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici de muntanya (amb la pujada al faro de Santa Pola) + 3km. de carrera a peu.

A la classificació absoluta per clubs, el Club Triatló Bilaire va ocupar un meritori 6é lloc.

A la classificació individual del autonòmic els membres del club van quedar així: en categoria Absoluta Antonio Hellín amb un temps de 1:20:28’ el 29º, Rafa Diaz amb un temps de 1:23:05’ el 43º, Antonio Samper amb un temps de 1:23:12’ el 48º i José Morán amb un temps de 1:33:01’ el 102º.

En categoria Màster A, Luis Polo va punxar dos vegades quant anava primer, i finalment amb un temps de 1:22:30’ va acabar el 8º.

En categoria sènior no federats, a la classificació general Ramon Sánchez amb un temps de 1,17,25’ va acabar el 31º, Miguel Angel de las Nieves amb 1,34,30’ el 235º i Carlos Amaro amb 1,38,26’ el 285º.