dimecres, d’octubre 11, 2006

Juan i Miquel "Homens de Ferro"

El 8 de octubre es va disputar la edició número XII del Home de Ferro a l’illa de Ibiza. El Home de Ferro es una prova de triatló de llarga distància que consisteix en 4Km. de natació (a la platja de Santa Eulàlia) + 120Km. en bici (amb la pujada quatre vegades al Puig de Missa) + 30Km. de carrera a peu.

La participació va ser de 414 corredors de tot el mon, i per la majoria soles acabar la prova ja era tot un èxit i una superació individual. A la prova es decidia el Campió de Espanya 2.006 de triatló de llarga distància élite.

Per part del Club Triatló Bilaire van participar Juan López i Miquel Hernandez. Els dos van aconseguir acabar la prova, i amb un temps de 7 hores i 38 minuts van entrar junts als llocs 109º i 110º de la general absoluta. El guanyador va ser el suïs Stephen Bayliss amb un temps de 6:09:45’, seguit del espanyol Clemente Alonso amb 6:10:40’ i del suec Maik Twelsiek amb 6:12:20’.

Clemente Alonso (Trialándalus) es va proclamar campió de Espanya de triatló de llarga distància élite 2.006, seguit de Alejandro Santamaria (Triatlón Camargo) i de David Castro (Cidade Lugo Fluvial). Juan López va acabar al lloc 88º del campionat de Espanya i Miquel Hernandez al lloc 89º.