dimarts, de setembre 19, 2006

Campionat de Espanya Triatló 2.006

CAMPIONAT DE ESPANYA DE TRIATLÓ 2.006.

El passat 16 de setembre es va disputar el Campionat de Espanya de Triatló 2.006 a la localitat de Pulpí en Almería. Vora 500 triatletes de tota la península van prendre la eixida. La prova es va disputar amb la modalitat de distància Olímpica, 1,5Km. de natació a la platja de San Juan de los Terreros + 40Km. en bici + 10Km. de carrera a peu.

Per part del Club Triatló Bilaire van prendre la eixida Juan López i Anabel Ruíz, que havien aconseguit la plaça directa per poder disputar-lo al Triatló de Cullera.

Juan López amb un temps de 2:08:45’ va acabar al lloc 27º en la categoria Sènior 30-34. En categoria Sènior femenina, Anabel Ruiz va tenir mala sort, al punxar en la bici i no poder acabar la prova.

Al dia següent es va disputar la prova élite, on Javier Gómez Noya va ser el guanyador amb un temps de 1:54:40’, per davant de Ivan Raña i José Manuel Tovar. En categoria femenina la guanyadora va ser Ana Burgos amb un temps de 2:08:43’, seguida de Ainhoa Murua i Soraya Pérez.