dimecres, de juny 26, 2013

CAMPIONAT AUTONÒMIC ESPRINT A CULLERA, TRAVESÍA DELS MARINERS, TRIATLÓNS DE NAVAJAS I CEHEGÍN, I QUEBRANTAHUESOS.

El 15 de juny es va disputar el Campionat Autonòmic de Triatló amb distància esprint 2.013 de la Comunitat Valenciana al triatló de Cullera. Qüasi 400 triatletes van nadar 750m. a la platja + 20Km. en bici + 5Km. de carrera a peu.
Per part del Club Triatló Bilaire ens va representar Valentín Soriano que amb un temps de 1 hora i 19 minuts va pujar al pòdium com tercer a la categoria GE55-59.
També el 15 es va fer quinta edició del Triatló de Cehegín, on els 200 triatletes van tenir que nadar 1Km. + 32Km. en bici + 7Km. de carrera a peu. Javi Paya amb un temps de 1 hora i 57 minuts va acabar el 132º a la general absoluta. Llàstima que Gustavo Monzó no va poder acabar la prova per problemes físics.
El 16 de juny va tindre lloc la “Travesía a nado dels Mariners” a Santa Pola. En la prova de 5Km., Mari Hermi Alvarez amb un temps de 1:34:09’ va guanyar en la seua categoria i Antonio Samper amb 1:34:35’ va acabar el 13é.
El 23 de juny es va celebrar el “XXIV Triatló del Alto Palancia” a la localitat de Navajas i distància esprint, prova inclosa en el Ranking Pissei de Triatló. Rosa González amb un temps final de 1 hora i 52 minuts va guanyar en la categoria Veterans 2 i Juan Callado amb 1 hora i 38 minuts va quedar el 11é.
El 22 de juny a Sabiñánigo es va realitzar la “Quebrantanhuesos”, la marxa cicloturista nacional més important, on es pugen 4 ports molts durs com son el de Somport, La MarieBlanque, Portalet i Hoz de Jaca, al llarg dels 200Km. que té la prova. Per part del club ciclista Monòver van participar Sergio Cascales que va acabar en un temps de 8 hores i 12 minuts i Antonio Cano amb 9 hores i 13 minuts, molt contents els dos per poder acabar esta duríssima prova.