dimarts, de setembre 13, 2011

Últimes proves disputades

El 28 de agost es va disputar la segona edició del triatló “Ciutat de Albacete”. A la classificació general absoluta, Antonio Samper amb un temps de 34:02’ va acabar el 7é.

També a Albacete, en categoria prebenjamin, Paula Samper amb un temps de 7:43’ va guanyar la prova, pujant altra vegada a lo més alt del pòdium i gaudint de un excel•lent punt de forma.

El 3 de setembre es va celebrar una nova edició del Triatló de Guadalajara. Els participants van tenir que nadar 1,8Km. + 80Km. en bici + 21Km. de carrera a peu. Per part del club va participar Antonio Samper, que amb un temps de 4 hores i 57 minuts va acabar el 68º a la general absoluta, anant de menys a més i acabant corrent la mitja marató en 1 hora i 24 minuts.

El 4 de setembre es va disputar la “XVII Travesia a Nado en aguas abiertas de la Manga del mar Menor”, amb una distància de 6Km. La prova es va celebrar malgrat la gran plaga de meduses i la mar en contra. Gustavo Carrión amb un temps de 1 hora i 36 minuts va acabar en un meritori 7é lloc de la general absoluta, entrant en meta en el mateix temps que el 6é.