dimecres, de setembre 21, 2011

Campionat d'Espanya a Vigo i Alacant Sport Sèries

El 17 de setembre es va disputar el campionat de Espanya de Triatló a Vigo. Per part del club ens va representar Mª Hermi Mariño que va tenir que nadar 1,5Km. + 40Km. de bici molt dura + 10Km. de carrera a peu. Amb un temps de 2:55:11’ va acabar la 10ª a la categoria G25-29.
 El 19 de setembre es va celebrar el “Triatló Alacant Sport Sèries 2011”. Els triatletes van nadar 750m + 20km. de bici + 5km. de carrera a peu. A la general absoluta, Samper amb un temps de 1:02:52’ va acabar el 13º, Juan López amb un temps de 1:03:32’ el 18º i Fran Pedrosa amb 1:09:53’ el 63º.
En categoria veterans, Marcos Vidal amb un temps de 1:09:45’ va acabar el 14º. En categoria júnior, Tino Callado amb un temps de 1:17:29’ va pujar al pòdium com segon i en categoria veteranes, Rosa amb un temps de 1:29:21’ va acabar la 4ª. Destacar que el club a la general absoluta del triatló va quedar segon.
Per la vesprada dins del “Alacant Sport Sèries 2011” es va disputar un acuatló, on els triatletes van tenir que córrer 2,5km. + 1km. de natació + 2,5km. de carrera a peu.
Destacar a Samper, que amb un temps de 42:45’ es va quedar segon élite. Fran Pedrosa amb 48:17’ va acabar el 12º i Juan López amb 51:40’ el 23º.
Tino Callado a la categoria júnior va guanyar la prova amb un temps final de 49:38’.
Per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va acabar primer a la general absoluta, tancant una jornada molt bona pel club.