dijous, de juliol 30, 2009

Triatló de Antella i Travessíes.

El 25 de juliol es va disputar la edició XX del triatló de Antella, última prova de la Copa Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Més de 400 corredors van prendre la eixida a la pressa de tous, nadant 1,2Km. + 32Km. en bici amb la pujada al port de Sumarcàrcer i a la pressa de tous + 8Km. de carrera a peu.
A la classificació final absoluta, Alex amb un temps de 1:51:41’ va acabar el 41º, Samper amb 1:54:06’ va acabar el 62º i Juan amb un temps de 1:55:04’ va acabar el 69º.
En categoria femenina absoluta, Anabel amb un temps de 2:18:27’ va acabar la 13ª.
En la classificació absoluta per equips el club va quedar el 11é.
El 19 de juliol es va celebrar una nova edició la travessia a nado Tabarca-Santa Pola, amb una distància de 5.900 metres i amb una participació de 600 nadadors. Per part del club el primer en arribar a Santa Pola va ser Gustavo Carrión que amb un temps de 1:34:32’ va acabar el 19º en categoria Sènior B. Mari Hermi amb un temps de 1:48:43’ va acabar en un meritori 6é lloc en Sènior A. Cabanes amb 1:49:18’ es va classificar el 80º en Sènior B. Manu amb 2:23:19’ va acabar el 71º en Veterans A.
També el 26 de juliol va tindre lloc la edició 80 de la travessia a nado desde el port d’Alacant a la platja del Postiguet. 172 nadadors van recórrer 4,4Km. Mari Hermi amb un temps de 1:19:39’ va pujar al pòdium com 3ª a la seua categoria.