dimecres, de juliol 22, 2009

IRON MAN DE ZÜRICH

El passat 12 de juliol es va disputar la 13 edició del Iron Man de Zürich a Suïssa. La prova va reunir a més de 2.000 triatletes de tot el món, que van tenir que nadar 3,8Km. + 180Km. en bici + 42,197Km. de carrera a peu, en la que es la distància reina dels triatlons de llarga distància.
La prova es va desenvolupar pels voltants de Zürich, nadant en un llac, amb dos voltes en bici per uns paisatges verds i rodejats de muntanyes nevades, per acabar corrent per els parcs que rodegen Zürich.
El Club Triatló Bilaire Monòver va estar representat per 3 corredors, que ja tenen al seu conte particular dos ironmans finalitzats, sense oblidar a la ruïdosa afició dels 7 acompanyants que no van parar d’animar (Raquel, Javi, David, Míriam, Marcos, Juani e Isabel) i que van fer el seu particular "Ironman" d'animació.
Alex Martínez amb un temps de 10 hores i 3 minuts va acabar al lloc 317º de la general absoluta, marcant un nou rècord entre el membres del club i ja pensant en el pròxim per baixar de les 10 hores, arrimant-se poc a poc a Hawai.
Juan López amb un temps de 10 hores i 33 minuts va acabar al lloc 518º de la general absoluta, acabant molt content ja que enguany no havia pogut preparar específicament la llarga distància.
Anabel Ruiz amb un temps de 12 hores i 25 minuts va acabar al lloc 134º de la general absoluta femenina, baixant en quasi 20 minuts la seua anterior marca, a pesar de eixir d’un esguince d’ultima hora.