dilluns, de juliol 21, 2008

Triatlóns de Canet i Segrals i travessies de Tabarca i Guadalest.

El 13 de juliol es va disputar la primera edició del triatló de Canet D’En Berenguer. La participació va ser de 235 triatletes amb modalitat esprint. Per part del club soles va participar Antonio Samper, però va aconseguir pujar al tercer lloc del pòdium en categoria Absoluta amb un temps final de 56:23’.

Continuant en la ratxa de pòdiums, Alejandro Samper va aconseguir el segon lloc en categoria Benjamins al triatló escolar de Sanet i Negrals, amb un temps de 7:23’.

El 5 de juliol 6 membres del Club Triatló Bilaire es van desplaçar a la localitat valenciana de Bètera per disputar la quinta prova classificatòria per la Lliga de Clubs de triatló 2.008. La participació va ser de 240 triatletes que van nadar 750m + 28Km en bici + 5Km de carrera a peu.

A la classificació final absoluta, destacar a Samper, que amb un temps de 1:16:42’ va acabar el 11º. David López amb un temps de 1:27:38’ va acabar el 106º, Gusvavo Monzo amb 1:28:09’ el 113º, Javi Paya amb 1:28:31’ el 117º i Manu Fernandez amb 1:41:02’ el 175º.

En la classificació absoluta per equips el club va quedar el 13º.

També es va disputar pel matí la prova escolar, on Alejandro Samper va tenir que nadar 100m + 2,5Km. de bici + 400m de carrera a peu. Amb un temps de 12:26’ es va classificar dècim en categoria Benjamins.

El nostre especialista en les travessies, Gustavo Carrion ens va representar a la Travessia Tabarca-Santa Pola, i amb un temps de 1:45:59’ va acabar en un meritori 36 lloc. També va estar al pantà de Guadalest, on en un temps de 38:49’ va acabar el 29º.