dimarts, de juliol 29, 2008

Triatló de Antella i Travessia del riu Ebre.

El 26 de juliol es va disputar la edició XIX del triatló de Antella, confirmant-se com una de les proves amb més prestigi del calendari valencià.
Quasi 300 corredors van prendre la eixida a la pressa de tous, nadant 1,2Km. + 32Km. en bici amb la pujada al port de Sumarcàrcer i a la pressa + 8Km. de carrera a peu.
A la classificació final absoluta, Samper amb un temps final de 1:55:14’ va acabar el 18º, Juan amb un temps de 1:59:36’ va acabar el 43º i Gusvavo amb 2:12:59’ el 127º. Moran no va poder acabar la prova al punxar en la bici.
En la classificació absoluta per equips el club va quedar el 9é.

També ens va representar Gustavo Carrion a la Travessia del riu Ebre, que va començar en Xerta i va finalitzar després de 15,7Km., a Tortosa. Amb un temps de 1 hora i 53 minuts va acabar el 44º en la general i el 15º en la seua categoria. La participació va ser nombrosa i va contar amb el representant espanyol als jocs olímpics en aigües obertes.