dijous, d’octubre 10, 2013

TRIATLÓ DE BENIDORM ”TRI WHITE”.

El 6 de Octubre es va celebrar la quarta prova del circuït “Tri White Cup” a la localitat de Benidorm. Es van realitzar dos proves, distància olímpica  amb un total de 238 inscrits que van nadar 1,5Km. de natació a la platja de Ponent + 40Km. de bici + 10Km. de carrera a peu, i la prova de distància esprint amb 304 inscrits que van nadar 750m + 20Km. de bici + 5Km. de carrera a peu.
A la prova olímpica en categoria absoluta destacar el lloc 9º de Juan López, amb un temps en meta de 2 hores i 4 minuts. Rafa Diaz amb un temps de 2 hores i 16 minuts va acabar el 39º.
Gustavo Monzó amb un temps de 2 hores i 28 minuts va entrar el 93º, Javi Paya amb 2 hores i 32 minuts el 107º i Jose Luis Verdu “el Witi” amb 2 hores i 36 minuts el 124º.
A la prova esprint ens va representar Tino Callado que amb un temps final de 1 hora i 19 minuts va acabar el 8º en la categoria Júnior.
Destacar també que a la classificació general per clubs el Club Triatló Bilaire Monòver va aconseguir un nou pódium classificant-se tercer absolut.
Per últim dir que Miquel Hernández ens va representar al Campionat de Espanya de Llarga Distància, celebrat el 6 de octubre al Challenge de Barcelona amb distància Iron Man. Llàstima que les molèsties que arrastrava al piramidal no el va deixar acabar la prova.