dimecres, de setembre 26, 2012

Triatló Oliva, Alacant i més proves...

El passat 24 de setembre es va disputar la edició XXIV del Triatló de Oliva amb distància olímpica amb més de 600 triatletes.
A la classificació absoluta, Antonio Martínez amb un temps de 2 hores i 33 minuts va acabar el 54º, Juan López amb 2 hores i 34 minuts va acabar el 64º, Cabanes amb 2 hores i 40 minuts va acabar el 128º, Valdes i Jose Augusto amb 2 hores i 42 minuts van acabar el 145º i 146º.
Antonio Samper amb 2 hores i 48 minuts el 231º, Juanjo amb 2 hores i 50 minuts el 259º  i Tino amb 3 hores i 1 minut el 363º. A la classificació general per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va quedar el 15º.
El 16 de setembre es va disputar el Triatló Esprint de Alacant. A la general absoluta, Miquel Hernàndez amb un temps de 1:04:29’ va acabar el 46º. En categoria júnior, Tino Callado amb un temps de 1:09:07’ va acabar el 9é i en categoria veterans, Marcos Vidal amb un temps de 1:10:39’ va acabar el 19º. En la classificació absoluta de clubs, el club va acabar el 12é.

També es va disputar amb distància súper esprint on Mª Dolores va debutar amb un temps de 44:26’ acabant la 16ª. Antonio Martínez amb 46:26’ va acabar el 71º.

El 22 de setembre a Ibi va tindre lloc la primera edició del “10Km. Vila del joguet”. Rosa amb un temps de 50:21’ va pujar al pòdium com segona a la categoria Veterana D. Juan Callado amb el mateix temps va acabar el 60º a la categoria Veterà B.
El 15 de setembre es va celebrar el XIV Cross del Xirivell. A la general absoluta el primer membre del club en arribar a meta va ser Jose Augusto, que amb un temps de 34:12’ va acabar el 10º. Juan López amb 35:36’ va acabar el 17º, Valdés amb 35:51’ va acabar el 20º, Juanjo amb 37:42’ el 28º, Cabanes amb 37:52’ el 29º i Gustavo Monzo amb 41:49’ el 45º.
En categoria veterans, Rosa va pujar al pòdium com segona amb un temps de 49:13’ i Juan Callado amb 49:14’ va quedar el 24º. En la categoria Benjamin, van tenir els dos guanyadors tant en masculina com en femenina, Ivan Fenoll amb un temps de 3:00’ i Paula Samper amb 3:09’. En la categoria Peques, Alex amb un temps de 2:10’ va acabar el 11º i Mario amb 3:21’ el 13º.
També destacar que Natalia ha quedat finalment primera al circuït de “Alicante a nado 2.012” a la categoria Màster A, gràcies al segon lloc en la travesía a la Cala de Finestrat disputada el 9 de setembre.
I per acabar diguem que es va disputar la travesía a nado “II Volta al penyal d’Ifach” a Calpe, amb una distància de 3,4Km. Mª Hermi Mariño amb un temps de 59,38’ va acabar la 4ª Sènior A i Cabanes amb un temps de 59,44’ el 44º Sènior B.