dimarts, de juliol 03, 2012

Triató de Bètera i travessíes de Guadalest, Postiguet i Torrevella

El passat 30 de juny es va disputar la edició octava del Triatló de Bétera amb distància esprint i puntuable per la Lliga de Clubs. La prova va contar en una participació de quasi 400 triatletes. Per part del club ens va representar Ivan Ruiz que amb un temps final de una hora i divuit minuts va acabar el 143º.
També es va disputar la “V Travesía a nado Pantà de Guadalest”. Amb un marc incomparable presidits pel castell el 300 nadadors van tenir que recórrer 2,7Km.
A la categoria Màster, Gustavo Carrión amb un temps de 43 minuts va acabar el 11º, Juan López amb 50 minuts el 34º i Jose Augusto López amb 53 minuts el 52º. En categoria femenina Màster, Natalia Maqueda amb 59 minuts va acabar la 22ª. 

El 1 de juliol es van disputar dos travessies més. A la Platja del Postiguet Natalia Maqueda amb un temps de 43 minuts va pujar al pòdium com tercera a la categoria Màster femenina.
I també es va celebrar la “XII Travessia de Torrevella”. A la categoria Màster, Gustavo Carrión amb un temps de 32 minuts va acabar el 8º, Antonio Samper amb 39 minuts el 25º i Francisco Cabanes amb 41 minuts va acabar el 33º.
Destacar el pòdium de Mari Hermi Mariño, al acabar segona en un temps de 41 minuts i la 4ª posició a la categoria infantil de Alejandro Samper amb un temps final de 39 minuts.