dimarts, d’agost 03, 2010

Acuatlo de Gandia i Triatlons de Antella i Blanca

El 1 de agost es va celebrar el Acuatló de Gandia. Paula va guanyar en categoria multiesport, aconseguint altre pòdium i confirmant el seu excel•lent moment de forma. En categoria Aleví, Alejandro amb un temps de 12:12’ va acabar el 5é.
En categoria absoluta van tenir que córrer 2,5Kms. + 1Km. de natació + 2,5Kms. de carrera a peu. Samper amb un temps de 34,18’ va acabar el 11º. Tino amb un temps de 39,35’ va ser el 7é cadet. En categoria Veterans, Juan Callado amb 44,03’ va acabar el 12º i Rosa amb 57,58’ la 4ª.
El 24 de juliol es va disputar la edició XXI del triatló de Antella. Més de 400 corredors van prendre la eixida a la pressa de tous, nadant 1,2Km. + 32Km. en bici amb la pujada al port de Sumarcàrcer i a la pressa de tous + 8Km. de carrera a peu.

A la classificació general absoluta, Juan amb un temps de 1:54:54’ va acabar el 43º, Joaquín i Alex amb 2:02:27’ van acabar el 119º i 120º i Valdés amb un temps de 2:15:07’ va acabar el 241º. En la classificació absoluta per equips el club va quedar el 18é.
Al dia següent també a Antella es va celebrar la última prova dels jocs esportius, aconseguint Paula un nou pòdium a la categoria multiesport. Paula amb un temps de 8,18’ va acabar tercera.
En categoria aleví, Alejandro amb un temps de 25,48’ va acabar el 7é i en categoria cadets Tino amb un temps de 44,55’ va ser 6é.

El 31 de juliol es va disputar la edició IX del triatló de Blanca amb distància esprint. Jose Augusto amb un temps de 57:20’ va acabar el 14º a la general absoluta. Mari Hermi amb 1,14,55’ va acabar la 10ª.

També es va disputar el 31 de juliol la “XXIV Subida al Santuario de Santa María Magdalena” a Novelda. Juan amb un temps de 47,34’ va acabar el 109º, Valdes amb 47,46’ el 117º, el Txiste amb 47,54’ el 123º i Gaspar amb 1,08,48’ el 1066. Van debutar Manoli i Paqui que amb un temps de 1:08:47’ van entrar la 16 i 17º de la seua categoria.