dimarts, de juny 08, 2010

Triatló de Aguilas, Campionat de Espanya de Acuatlo i Triatló de Dènia.

El 30 de maig es va disputar el Triatló de Àguiles, prova classificatòria pel Campionat de Espanya de Triatló i que va contar amb 400 corredors buscant plaça directa pel campionat.

El club va estar representat per 9 corredors, aconseguint la classificació Marí Hermi, Rosa, Samper, Juan, Rafa i Jose Augusto i que representaran al club el pròxim 29 de agost al campionat de Espanya que es disputarà a Pulpí (Murcia).
En categoria 30-34, Samper amb un temps de 1:06:52’ va acabar el 15º, Rafa amb un temps de 1:12:19’ el 55º, David amb 1:18:01’ el 77º i Gustavo amb 1:18:38’ el 80º. En categoria 35-39, Juan amb un temps de 1:08:55’ va acabar el 20º i Jose Augusto amb 1:13:23’ el 39º. En categoria 45-49 Callado amb 1:22:15’ va acabar el 15º.
En categoria femenina 25-29, Mari Hermi amb un temps de 1:30:29’ va acabar la 12ª i en categoria 45-49, Rosa amb 1:48:03’ va acabar la 4ª.
També es va disputar a Àguiles el Campionat de Espanya de Acuatló, disciplina que consisteix en córrer 2,5Km. + 1Km. de natació + 2,5Km de córrer. Gustavo Carrion, en la categoria 35-39 i amb un temps de 37,21’ va acabar en una meritòria 6ª plaça en tot un campionat de Espanya.
El 29 de maig es va disputar el V Triatló de Dènia, segona prova de la Copa Federació, on Samper amb un temps de 1:04:06’ va acabar el 9é a la general absoluta, aconseguint estar entre els primers al ranking de la copa.

També el 29 de maig es va disputar la XIV Marxa cicloturista Serres de Moratalla, amb un traçat molt dur. Joaquín amb un temps de 5,37,27’ va acabar al lloc 215º aconseguint temps de medalla d’or. El Txiste amb 6,37,56’ va acabar al lloc 534º sent medalla de bronze.
Per acabar, el 30 de maig es va disputar la XI Mitja Marató de Monfort on Gaspar amb un temps de 1,34,24’ va acabar el 83º a la general absoluta.