dimarts, d’abril 29, 2008

Campionat Espanya Llarga Distància a Elx.

El passat 27 de abril es va disputar el Campionat de Espanya élite de triatló de llarga distància a Elx. La prova puntuava també per a la Copa de Espanya de llarga distància Spiuk.

La participació va ser de 328 corredors que es van atrevir amb les llargues distàncies de la prova: 4Km. de natació (a la platja de Arenales) + 120Km. en bici (amb la pujada tres vegades a Santa Anna) + 30Km. de carrera a peu (per la vora del riu a Elx).

Per part del Club Triatló Bilaire van participar 3 triatletes: Miquel Hernàndez amb un temps de 7 hores i 34 minuts va acabar el 95º, Juan López amb 7 hores i 43 minuts va acabar al lloc 122º i Rafa Diaz, que en el seu debut a la llarga distància amb 8 hores i 4 minuts va acabar el 165º. Senyalar que 30 triatletes no van acabar la prova, ja que a la dificultat de les distàncies i el traçat sinuós, es van sumar les altes temperatures.
Per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va aconseguir el 20é lloc al campionat de Espanya absolut.
Per altra banda, el 21 de abril es va disputar el II Triatló de Sueca, primera prova de la Copa Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana 2.008 on els 345 inscrits van tenir que nadar 750 metros + 21Km. en bici + 5Km. de carrera a peu.
Samper va representar al club i amb un temps de 1:09:02’ va acabar el 36º en categoria Absoluta.

dimecres, d’abril 16, 2008

Polo continua a lo seu: primer al duatló de Petrer.

El 13 de abril es va disputar la edició XII del Duatló Vila de Petrer que va reunir 140 duatletes amb modalitat esprint.Polo va tornar a guanyar en categoria Veterans amb un temps final de 58:19’ i a la general absoluta va acabar el 4º.En categoria absoluta, Miguel Àngel amb un temps de 1:06:35’ va acabar el 66º, Gustavo amb 1:07:52’ el 74º, Juan Andres amb 1:08:37’ el 83º, David amb 1:08:52’ el 88º i Manu amb 1:14:50’ el 110º.Per equips el Club Triatló Bilaire Monòver es va classificar el 11é.També aquest diumenge es va disputar la “V Mitja Marató per Muntanya Busot – Cabeço d’Or”, que enguany era sede del Campionat Autonòmic de Carreres per Muntanya 2.008. Per part del club va participar Reme, que amb un temps final de 3:10:19’ va acabar en un meritori 6é lloc al campionat.

dimecres, d’abril 09, 2008

Polo primer al duatló cros de Asp

El 6 de abril es va disputar el “I Duatló Cros Vila de Asp” que va reunir 160 duatletes que van córrer 6Km. + 24Km. en bici de muntanya per un recorregut molt exigent + 3Km. de córrer.
Polo amb un temps de 1:26:30’ va pujar al pòdium com 1é en categoria Veterans i com 3é a la general absoluta, continuant amb el bon moment de forma en el que es troba. Moran amb un temps de 1:54:21’ va acabar el 107º a la general absoluta.
També aquest diumenge es va disputar la “36º Mitja Marató Ciutat de Elx” amb una participació rècord de 3.000 corredors. Rosa amb un temps de 1:49:22’ va pujar al pòdium com a 2ª en categoria Veteranes C.
Juan i Rafa van entrar junts amb un temps de 1:37:02’ acabant el 208º i 209º en categoria Sènior. Juan Callado amb 1:49:21’ va acabar el 136º en categoria Veterans C.

dijous, d’abril 03, 2008

Carrera de La Nucia i Mitja de Riba Roja

El 30 de març es va disputar la 6ª edició de la carrera per muntanya de La Nucia que va reunir quasi 300 corredors. El recorregut eren 9 kilòmetres amb contínues pujades i baixades des de la Plaça Major fins la Ermita de Sant Vicent.
El Club Triatló Bilaire va tindre una bona actuació, ja que a la classificació Sènior, Miguel Àngel amb un temps de 36:59’ va acabar el 11é, mentre que Juan e Ivan van entrar junts amb un temps de 37:32’ als llocs 14é i 15é.
També aquest mateix dia es va disputar la XII Mitja Marató Internacional de Riba Roja del Túria, on ens van representar Rosa, que amb un temps de 1:52:44’ es va classificar 6ª en categoria Veteranes B; i Juan que amb el mateix temps es va classificar el 106º en categoria Veterans B.