dimecres, d’abril 16, 2008

Polo continua a lo seu: primer al duatló de Petrer.

El 13 de abril es va disputar la edició XII del Duatló Vila de Petrer que va reunir 140 duatletes amb modalitat esprint.Polo va tornar a guanyar en categoria Veterans amb un temps final de 58:19’ i a la general absoluta va acabar el 4º.En categoria absoluta, Miguel Àngel amb un temps de 1:06:35’ va acabar el 66º, Gustavo amb 1:07:52’ el 74º, Juan Andres amb 1:08:37’ el 83º, David amb 1:08:52’ el 88º i Manu amb 1:14:50’ el 110º.Per equips el Club Triatló Bilaire Monòver es va classificar el 11é.També aquest diumenge es va disputar la “V Mitja Marató per Muntanya Busot – Cabeço d’Or”, que enguany era sede del Campionat Autonòmic de Carreres per Muntanya 2.008. Per part del club va participar Reme, que amb un temps final de 3:10:19’ va acabar en un meritori 6é lloc al campionat.