dilluns, de març 17, 2008

Marxa en bici a Aitana, mitja de muntanya de Castelló i Marató de Roma.

El 15 de març el Club Triatló Bilaire va organitzar junt al Club Ciclista Monòver la primera edició de la marxa en bici a la Serra de Aitana. A les 8 del matí van eixir de Monòver els 30 ciclistes que es van atrevir a realitzar els 175Kms. per un recorregut molt exigent.
El primer port de muntanya a pujar va ser el del Maigmó a Agost, baixant després a Tibi i pujant el port de Tibi. Desde Xixona es va començar a pujar a Torremaçanes i Relleu, aplegant al port més dur del dia el de Tudons-Aitana. Finalment es va pujar el barranc de la Batalla de Alcoi, per agafar ja la carretera de Ibi a Sax que ens tornà a casa.El 175Kms. es van recórrer en 8 hores (contant les parades per menjar i per les punxades de rodes) i van aplegar tots en perfectes condicions, encara que alguns van tenir que posar peu a terra i pujar al cotxe de assistència pel alt kilometraje.

Al dia següent es va disputar la “II Cursa per Muntanya Magdalena-Penyeta Roja”, última prova del campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana 2.008. Reme amb un temps de 2:52:40’ es va classificar la 5ª, acabant la 4ª a la Lliga i Anabel amb un temps de 3:01:43’ la 9ª, acabant la 7ª a la Lliga.

També aquest diumenge es va celebrar la Marató de Roma. Joaquín ens va representar i a pesar d’eixir d’una lesió va ser capaç d’acabar els 42kms. amb un temps de 4 hores i 33 minuts, emportant-se un molt bon record de la ciutat eterna.