dimarts, de juny 19, 2007

Triatlons de Aguiles, Valencia i travessia de Torrevieja

El 17 de juny es va disputar el Triatló de Àguiles, amb distància esprint 750m-20Km-5Km., on Ivan Ruiz va aconseguir brillantment la classificació directa per disputar el Campionat de Espanya de triatló, al acabar 6é de la seua categoria amb un temps final de 1:03:56’.

També el 17 es va celebrar la 3ª prova de la Copa Federació de triatló de la Comunitat Valenciana a Valencia, on amb una participació rècord de 464 triatletes es van recórrer els 750m de natació + 20km. en bici + 5km. de carrera a peu.

Per part del club triatló Bilaire, en categoria Absoluta: Juan amb un temps de 1:00:52’ va acabar el 37º, Rafa amb 1:03:17’ el 76º, David amb 1:09:14’ el 177º i Gustavo amb 1:09:37’ el 190º. En categoria Absoluta femenina, Anabel amb un temps de 1:11:17’ va acabar la 8ª. Per equips el Club Triatló Bilaire es va classificar el 16º.

També la part del club de les travessies de natació va començar la temporada a Torrevieja on van recórrer 2,2Km. per la platja de los locos. Per ordre d’arribada van quedar així: Antonio 22º en categoria Màster A, Gustavo el 25º, Elena la 5ª Sènior, Natàlia 7ª, Patrícia 9ª, Rocamora 26º Sènior, Ernesto 56º Màster A, Eugenio 69º, Miguel 70º, Marcos 49º Sènior, Reme 12ª Sènior, Carmen 16ª Màster A, Mª. Carmen 19ª, Mª. José 20ª i Bartolomé 30ª Màster B.