dimarts, de gener 09, 2007

DESPEDIDA DE L'ANY DEL CLUB TRIATLO BILAIRE

Els membres del Club Triatló Bilaire Monòver han acomiadat l’any amb diverses proves esportives tancant un any que ha servit de consolidació per al club i en el que s’han aconseguit molt bons resultats, destacant el paper a la Copa Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, on Anabel va acabar 1ª Absoluta, Ivan 2º Sub-23 i Juan 3º Absolut, així com les victòries de Polo en categoria Màster als duatlóns de Almoradí, Xest i Elx. Destacar també, les participacions al Triatló de Cuenca, Guadalajara i Homedeferro a Ibiza.

El 23 de desembre es va celebrar la San Silvestre a Monòver de 5,5Km. on 24 membres del club van participar, destacant el 3é lloc de Toni Hellín i el 2º de Polo a la categoria Màster. Després d’ells van entrar Jose Martínez, Miquel, Javi Garcia, Miguel Angel, Ivan, Moran, Rafa, Juan, Javi Paya, Joaquín, Gustavo, José Julian, Carlos Amaro, Marcos i Jose Carlos Gimeno. En categoria femenina, Carmen va ser 2ª, Reme 3ª, Patrícia 4ª, Angela 5ª i Lucia 6ª. En categoria Benjamí, Javier Polo va acabar 2º i Alejandro Samper 4º.

El 24 de desembre es va disputar el Cross de Petrer on Reme va acabar la 11ª, Patrícia la 12ª i Carmen la 13ª.
També el 24 es va disputar la travessia al port de Alacant, que a pesar de la temperatura de l’aigua va reunir un bon grup de nedadors, i on Natalia va acabar 2ª, qui no teniu prou, al dia següent va disputar altra travessia a Benidorm.

L’últim dia de l’any es va disputar la San Silvestre de Elda, on van participar 2.206 corredors. Els membres del club van acabar així: Toni Hellin el 8, Polo el 17, José Martínez el 23, Javi Garcia el 34, Raul el 40, Juan el 43, Rafa el 44, Joaquín el 98, Ivan el 235, Marcos el 308 i José Luis el 526. En categoria femenina Carmen va acabar la 30, Reme la 31, Natalia la 40 i Raquel la 94.

També Miguel Angel ens va representar a la San Silvestre de Crevillent, on va aconseguir el lloc 119º.