dimecres, de novembre 25, 2009

Polo Campió Autonòmic de Duatló Cros

El 12 de novembre es va disputar el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana 2.009 de Duatló Cros a la veïna localitat de Novelda.

Els corredors van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu (2 voltes a un circuït pels voltants de la ciutat) + 21Km. de bici de muntanya (per la vora del riu fins el castell de la Mola) + 2,5Km. de carrera a peu (1 volta al circuït).

Luis Polo es va proclamar Campió Autonòmic en categoria Veterans 1, amb un temps final de 1:13:42’ i avantatjant amb més de minut i mig al segon classificat, acabant 5é a la general absoluta.

dimarts, de novembre 17, 2009

Duatlós Cros de Banyeres, Santa Pola i Elx

El 15 de novembre es va celebrar la quarta edició del Duatló Cros de Banyeres, quarta prova de la Copa Federació cros 2.009. Les distàncies van ser 5Km. de carrera a peu + 21Km. de bici de muntanya + 3Km. de carrera a peu.

Luis Polo amb un temps de 1:43:41’ va tornar a la competició seguint la seua línea victoriosa, aconseguint dos pòdiums ja que va quedar tercer a la general absoluta i el primer lloc en categoria Veterans 1.

També dir, que al XV Duatló Cros Vila de Santa Pola, Valdés amb un temps de 1:28:28’ va acabar el 269º i Juanjo amb 1:57:38’ va acabar el 886º, amb una participació rècord de més de 1.000 corredors.

En la 6ª edició del Duatló Cros ciutat D’Elx, Juanjo amb un temps de1:45:15’ va acabar el 68º.