dijous, d’octubre 30, 2008

Duatló Cross de Moixent i Yecla.

El 26 de octubre es va celebrar a Moixent la segona prova de la Copa Federació de duatló cross. Quasi 200 corredors van prendre eixida per recórrer 5Km. de carrera a peu + 22Km. de bici de muntanya + 2,5Km. de carrera a peu, per uns camins plens de fang per les últimes plogudes.
Polo va tornar a la competició guanyant la prova en categoria Veterans, amb un temps final de 1:23:09’.
En categoria Absoluta, David López amb un temps final de 1:48:04’ va acabar el 83º, Manu Fernandez amb 1:48:07’ el 84º i Valdes amb 1:50:43’ el 93º. Per equips el Club Triatló Bilaire Monòver es va classificar el 9é.
El passat 19 de octubre es va disputar el “IV Duatlón Ciudad de Yecla”, amb distància esprint, 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici de muntanya + 2,5Km. de carrera a peu. En categoria Absoluta, Valdès amb un temps final de 1:38:57’ va acabar al lloc 90º.

dimecres, d’octubre 15, 2008

Dúatló de Rafal

El passat 11 de octubre es va disputar el “VI Duatló de Rafal”, amb distància esprint, 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici + 2,5Km. de carrera a peu.
En categoria Absoluta, el Txiste amb un temps final de 1:04:00’ va acabar el 45º i Valdès amb 1:12:31’ va acabar el 89º.

Destacar a la incombustible Rosa, que amb un temps de 1:28:40’ va pujar al pòdium com primera en categoria Veteranes, sumant un trofeu més per a les seues arques.