dimarts, de maig 20, 2008

Clasificatoris pel campionat de Espanya:

Aquest cap de setmana s’han disputat els triatlóns de Àguiles i Cullera, en els que es decidien les places per poder disputar el Campionat de Espanya de Triatló que es celebrarà el 13 de setembre a El Ferrol.El 18 de maig es va disputar el Triatló de Àguiles on 300 corredors van lluitar en les diverses categories per la classificació. En categoria élite, Juan amb un temps de 1:03:01’ va acabar el 48º, aconseguint la classificació en grups de edat. Rafa amb 1:07:51’ va acabar el 54º, quedant-se fora per 4 llocs. En el Grup de Edat 45-49, Juan Callado amb un temps de 1:13:18’ es va classificar 5é. Natalia amb 1:30:57’ va entrar la 7ª del grup de edat 25-29, Anabel amb 1:14:05’ va acabar 6ª al grup de edat 30-34; i Rosa va guanyar en el grup de edat 45-49, tots ells aconseguint brillantment la classificació directa pel campionat de Espanya en les respectives categories. A la classificació per equips, les xiques van acabar les quartes.
El 17 de maig la resta de membres del club es van desplaçar a Cullera per buscar la classificació, on es van reunir més de 600 triatletes de tota la península. En el Grup de edat 30-34, Samper amb un temps de 1:03:27’ va acabar el 28º, sen l’únic del club que va aconseguir la classificació directa.
Joaquín amb un temps de 1:08:16’ va acabar el 79º, Gustavo amb 1:14:02’ el 110º i Javi Paya amb 1:16:29’ el 117º. En el Grup de edat 35-39, Manu amb 1:16:10’ va acabar el 77º i en el grup de edat 25-29, David amb 1:16:13’ va acabar el 62º.
També es va disputar a Cullera un acuatló de menors. Alejandro Samper va disputar la prova en categoria Benjamins i amb un temps de 7:18’ va acabar en un meritori 7é lloc.

dimarts, de maig 13, 2008

Cap de setmana inténs:

Aquest cap de setmana els membres del Club Triatló Bilaire s’han repartit participant al Triatló de Los Alcazares, a la mitja marató d’Agost i al Cross del Xirivell.
El 11 de maig es va disputar el “I Triatlón Olímpico de Los Alcazares”. La participació va ser de 174 inscrits que van tenir que nadar 1,5Km a la platja + 40Km. en bici + 10Km. de carrera a peu. Samper amb un temps final de 2:11:30’ va acabar el 20º a la general absoluta.
També es va disputar el X Cross del Xirivell, enguany amb nou traçat més dur amb 8Km. pels voltants del Xinorlet. Destacar a Polo que amb un temps de 29:53’ va guanyar en categoria Veterans A.
En categoria femenina, Anabel amb un temps de 38:34’ va acabar 3ª, Patricia amb 43,05’ 4ª i Elena amb 46:20’ la 7ª.
En categoria maculina, el Txiste amb 33:19’ va acabar el 10º, Ivan amb 34:00’ el 13º, Gaspar amb 36:43’ el 23º, Gustavo Carrion amb 36,47’ el 24º, Gustavo Monzó amb 37,41’ el 28º, David amb 39:48’ el 38º, i Moran amb 46:23’ el 56º.
El 10 de maig es va celebrar la mitja marató d’Agost per la Via Verda. Els 21Kms. recorrien la Via Verda que baixa del Maigmó fins Agost, passant pels túnels, el que feia un recorregut molt atractiu. Juan i Rafa amb un temps final de 1:33:30’ van acabar 76º i 77º a la general absoluta.

dimarts, de maig 06, 2008

XIX Triatló Nacional de Fuente Alamo

El 3 de maig es va disputar la edició “XIX del Triatló de Fuente Alamo”. La participació va ser nombrosa, 512 triatletes inscrits que van nadar 750 metres a la platja de Mazarrón + 25Km. en bici amb la pujada a Fuente Alamo + 5Km. de carrera a peu.

Aquest triatló s’ha consolidat com un dels més importants del calendari nacional, com ho demostra la participació dels millors triatletes de la península. El guanyador de la prova va ser Ivan Raña amb un temps de 1:15:41 i la guanyadora Ana Burgos amb 1:26:09’, tots dos en plena preparació dels jocs olímpics. Per part del Club Triatló Bilaire van participar 7 triatletes. A la classificació absoluta, Juan amb un temps de 1:29:00’ va acabar el 111º, Ivan amb 1:30:25’ el 123º,Samper amb 1:34:47’ el 180º, Joaquín amb 1:37:59’ el 222º, Rafa amb 1:40:23’ el 254º i Gustavo amb 1:48:12’ el 322º.
En categoria absoluta femenina, Anabel amb un temps de 1:49:04’ va acabar la 39º.

Per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va aconseguir el 25é lloc a la classificació absoluta.