dimecres, de març 26, 2008

Polo campió autonòmic de duatló 2.008

El 23 de març es va disputar el Campionat Autonòmic de Duatló de la Comunitat Valenciana a la localitat de San Antoni de Benageber. A l’eixida es van reunir els 260 duatletes valencians mes en forma per coronar als nous campions autonòmics del 2.008.
Per part del Club Triatló Bilaire van participar Polo i Juan. Polo va revalidar el títol de campió autonòmic en categoria Veterans amb un temps final de 1:05:35’, tornant a la alta competició com ens té malacostumats, guanyant.També ens va representar Juan, que amb un temps final de 1:08:45’ es va classificar 15é al campionat autonòmic en categoria sènior.

dilluns, de març 17, 2008

Marxa en bici a Aitana, mitja de muntanya de Castelló i Marató de Roma.

El 15 de març el Club Triatló Bilaire va organitzar junt al Club Ciclista Monòver la primera edició de la marxa en bici a la Serra de Aitana. A les 8 del matí van eixir de Monòver els 30 ciclistes que es van atrevir a realitzar els 175Kms. per un recorregut molt exigent.
El primer port de muntanya a pujar va ser el del Maigmó a Agost, baixant després a Tibi i pujant el port de Tibi. Desde Xixona es va començar a pujar a Torremaçanes i Relleu, aplegant al port més dur del dia el de Tudons-Aitana. Finalment es va pujar el barranc de la Batalla de Alcoi, per agafar ja la carretera de Ibi a Sax que ens tornà a casa.El 175Kms. es van recórrer en 8 hores (contant les parades per menjar i per les punxades de rodes) i van aplegar tots en perfectes condicions, encara que alguns van tenir que posar peu a terra i pujar al cotxe de assistència pel alt kilometraje.

Al dia següent es va disputar la “II Cursa per Muntanya Magdalena-Penyeta Roja”, última prova del campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana 2.008. Reme amb un temps de 2:52:40’ es va classificar la 5ª, acabant la 4ª a la Lliga i Anabel amb un temps de 3:01:43’ la 9ª, acabant la 7ª a la Lliga.

També aquest diumenge es va celebrar la Marató de Roma. Joaquín ens va representar i a pesar d’eixir d’una lesió va ser capaç d’acabar els 42kms. amb un temps de 4 hores i 33 minuts, emportant-se un molt bon record de la ciutat eterna.

dimecres, de març 12, 2008

Últimes proves disputades:

El 8 de març es va disputar el “IV Duatlón de Caravaca” amb distància esprint. La participació va ser de 150 corredors amb un gran nivell. Per part del club va participar Ivan, que amb un temps de 1:11:52’ es va classificar el 42º, i Samper que amb un temps de 1:13:04’ va acabar el 50º.
El passat 1 de març es va celebrar el “I Duatlón San Pedro del Pinatar”. Els 150 inscrits van recórrer 5km. de carrera a peu + 20km. en bici + 2,5km. de carrera a peu. A la categoria Absoluta, Samper va acabar el 49º amb un temps de 1:02:49’.
També eixe cap de setmana es va córrer la Mitja Marató per muntanya de la Vall D’Uixó que va reunir 300 corredors amb un traçat molt dur. En categoria Absoluta, Anabel i Reme van entrar juntes amb un temps final de 2:22:33’ i a les posiciones 7ª i 8ª. Esta setmana es disputarà l’ultima prova de la copa de muntanya on les dos monoveres lluitaran per entrar en la selecció valenciana, de moment es troben als llocs 5é i 6é, classificant-se les 5 primeres.

El 24 de febrer es va disputar la XXV Mitja Marató Ciutat de Torrevieja. Els 1.600 corredors inscrits van tenir que aguantar la pluja que va caure durant tota la prova. A la classificació final absoluta, Gaspar amb un temps de 1:48:42’ va acabar el 848º, Jose Carlos Marhuenda amb 1:54:10’ el 1.007 i Gerardo amb 2:13:31’ el 1.279.