dimarts, de desembre 04, 2007

GALA TRIATLÓ I DUATLÓ COMUNITAT VALENCIANA 2.007.

El passat 1 de desembre es va celebrar a Gandía el sopar de gala per acomiadar la temporada de triatló i duatló i lliurar els premis als guanyadors.
Els membres del Club Triatló Bilaire van tenir una presencia destacada pujant per quatre vegades al pòdium dels guanyadors, tant en triatló, com en duatló i per equips.
A la Copa Federació de Triatló (que ha sumat els punts aconseguits als triatlons de Gandia, Dènia, Valencia, Elda, Bètera, Pinedo i Oliva), Anabel es va quedar 2ª Absoluta.

En categoria Sub-23 Ivan es va quedar 5é. En categoria Absoluta , Juan va acabar el 6é, Rafa el 13º, David el 18º, Gustavo el 52º, Joaquín el 95º, Javi Paya el 99º, Samper el 100º i Moran el 121º, de un total de 485 corredors classificats.A la Copa Federació de Duatló (que ha sumat els punts aconseguits als duatlóns de Picassent, Benifaió, Riba-roja, Bocairent, Almoradí, Rafal i Cheste), Polo va pujar al pòdium dos vegades, com 1é en Veterans 1 i com 3é en Absoluta. Miguel Angel va acabar el 23º de un total de 400 classificats.

Al Gran Premi de Duatló Cros (que ha sumat els punts aconseguits als duatlóns cros de Crevillent, Santa Pola, Mogente, Elx i Banyeres de Mariola), Jose Julian va ser el 5é en Sub-23 i Jose Carlos Gimeno el 6é en Veterans 1. En categoria Absoluta Manu es va classificar el 65º, Jose Angel el 68º i Jose Carlos Marhuenda el 104º, de un total de 220 classificats.També en la classificació final per equips de la Lliga de Clubs 2.007, el Club Triatló Bilaire va pujar al pòdium com 3é classificat en categoria Absoluta. Esta classificació ha tingut en compte els resultats als triatlons de Valencia, Manises, Elda, Ontinyent i Oliva; i als duatlóns de Picassent, Benifaió, Riba-roja, i Almoradí.