dijous, d’abril 26, 2007

POLO 6é AL CAMPIONAT DE ESPANYA

Els membres del Club Triatló Bilaire Monòver no han parat les últimes setmanes i han acudit al primer triatló de l’any a Gandia, al campionat de Espanya de duatló a Fuenlabrada i al duatló de Petrer.
El darrer 21 d’abril es va disputar el Campionat de Espanya de Duatló a la localitat de Fuenlebrada. Els duatletes van recórrer 10km. de carrera a peu + 40km. en bici + 5km. de carrera a peu. Per part del club va prendre la eixida Luis Polo, que amb un temps final de 2:04:55’ va quedar en un meritori 6è lloc a la seua categoria, demostrant el bon estat de forma que gaudix.
Al següent dia, 22 d’abril, es va disputar el XI Duatló de Petrer, tercera prova de la Copa Federació de Duatló. Els 160 duatletes van recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. en bici + 2,5Km. de carrera a peu. Luis Polo, seguint la línea que ens te acostumbrats, amb un temps de 57:43’ va guanyar en la categoria Màster. En categoria Absoluta, Antonio Samper amb 1:03:42’ va entrar el 54º, Miguel Angel de las Nieves amb 1:05:30’ el 66º, Jose Moran amb 1:06:07’ el 70º i Carlos Sanz amb 1:10:44’ el 96º. Jose Julian Tortosa va punxar amb la bici i no va poder acabar. Per equips van acabar els 8º. Destacar que va prendre la eixida el ex campió del mon de triatló Ivan Raña que amb un temps de 56:21’ va ser el guanyador de la prova.

A pesar del mal temps el 15 d’abril es va disputar el III Triatló de Gandía, primera prova de la Copa Federació de triatló de la Comunitat Valenciana. Els 200 triatletes van nedar 750m. al port + 20km. en bici + 5km. de carrera a peu. Juan López amb un temps de 1:03:19’ va acabar el 17º en la general absoluta, Ivan Ruiz amb 1:05:04’ va quedar el 7º en categoria Sub-23 i Rafa Diaz amb 1:10:15’ el 59º en absoluta. Per equips van acabar en el lloc 6è. També van participar Antonio Samper i Anabel Ruiz, que no van poder acabar la prova al punxar la bici.
Per últim destacar també la participació de tres membres del club a la Marató de Paris, Toni Hellin amb un excelent temps de 2:54', José Martínez amb 3:14' i Joaquín Caballero amb 4:06'.