dimarts, de març 27, 2007

Polo campiò de Espanya de Duatló per autonomies

LUIS POLO CAMPIÓ DE ESPANYA DE DUATLÓ AMB LA SELECCIÓ VALENCIANA A TORRE DEL MAR-MÁLAGA.

El darrer 25 de març es va disputar el Campionat de Espanya de Duatló per autonomies a la localitat malaguenya de Torre del Mar. Els corredors van tenir que recórrer 5km. de carrera a peu + 20km. en bici + 2,5km. de carrera a peu.

En representació del Club Triatló Bilaire Monòver va prendre l’eixida Luis Polo, que al proclamar-se a Sueca campió autonòmic de duatló, més el primer lloc al duatló de Picassent i el segon lloc a Benifaió, va aconseguir la plaça directa per formar part de la selecció valenciana.
Els tres components de la selecció valenciana, Luis Polo, Carles Ibañez de Castelló i Jose Julià de Santa Pola amb un temps final de 3:03:04’ es van proclamar campions de Espanya per autonomies de duatló 2.007 a la categoria Veterans.
Amb aquest resultat, més la victòria al campionat de la selecció valenciana en categoria veterans femenina i cadets femenina, la Comunitat Valenciana va acabar tercera a la general final, pujant al pòdium per primera volta als campionats.

dilluns, de març 12, 2007

LUIS POLO CAMPIÓ AUTONÓMIC DUATLO 2.007

El darrer 10 de març es va disputar el Campionat Autonòmic de Duatló de la Comunitat Valenciana a la població de Sueca. Els 255 duatletes van recórrer 10km. de carrera a peu + 40km. en bici + 5km. de carrera a peu.

Per part del Club Triatló Bilaire Monòver van participar 7 corredors, destacant a Luis Polo que es va proclamar campió autonòmic de duatló a la categoria Màster, amb un temps de 1:58:43’. Amb aquesta victòria, més el primer lloc al duatló de Picassent i el segon lloc a Benifaió, se li va comunicar per part de la Federació que formarà part de la selecció valenciana que disputarà a finals de març el Campionat de Espanya de Duatló per Autonomies a la localitat malaguenya de Torre del Mar.

La resta de component del club van tenir també una bona actuació. En la categoria Sènior, Juan López va acabar al lloc 11º amb un temps de 2:08:16’ i Antonio Samper el 15º amb 2:10:49’. En categoria Sub-23, Ivan Ruiz i Jose Julian Tortosa van entrar junts amb un temps de 2:26:09’ als llocs 8º i 9º. Miquel Hernàndez no va poder acabar la proba per problemes musculars.

En categoria Sènior Femenina, Anabel Ruiz amb un temps de 2:40:21’ va acabar la 5ª. A la classificació final per equips, el Club Triatló Bilaire es va classificar 8º al campionat.

dimecres, de març 07, 2007

MARATÓ BARCELONA

El darrer 4 de març es va disputar la prestigiosa Marató de Barcelona, amb un nombre rècord aproximat de 7.500 corredors de tot el mon. Els 42Kms. d’aquest exigent recorregut van transcórrer pels punts més importants de la ciutat: Camp Nou, Passeig de Gràcia (La Pedrera), Avinguda de Gaudí, La Sagrada Família, Pont de Calatrava, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, La Rambla i un emocionant final a la Plaça d’Espanya.
Per part del Club Triatló Bilaire Monòver van viatjar 6 membres: 3 corredors amb les seves acompanyants, que, com sempre, van animar-los durant tota la carrera.
El primer en arribar a la meta va ser Miquel Hernàndez, que amb un temps de 3:04:47 i, a pesar de no aconseguir el seu objectiu de rebaixar la barrera de les 3 hores, va acabar al lloc 404º en la que va ser la número 14 en el seu conte particular.
Els altres dos membres del club, Juan López y Rafa Díaz, debutaven en aquesta distància; Juan va aconseguir rebaixar les 3 hores 30 minuts amb un temps final de 3:27:42 que el llevà al lloc 1.490. D’altra banda, Rafa, quan anava pel kilòmetre 27 va tenir que abandonar per problemes amb un genoll que ja portava lesionat.
A l'hotel van coincidir amb dos dels primers classificats a la marató, que con no podia ser d'altra forma, eren africans. Destacar la participació del triatleta Marcel Zamora que amb un temps de 2:32' va acabar el 10º i de personatges il.lustres com Laurent Jalabert (2:45') i Rafa Jofresa (3:45'), i com no la del guanyador Chebi amb un temps de 2:12'.