Aquest pròxim diumenge, 3 de desembre, la majoria dels integrants del Club Triatló Bilaire es desplaçarà a Elx per prende part de les “12 Hores de Triatló”. Esta iniciativa pretén aproximar el món del triatló a la gent, a més de gaudir de un dia de festa, on 3 equips prendran la eixida per disputar 16 triatlons seguits.
Ens veem a Elx.

dijous, de novembre 09, 2006

Continua la raxa de Polo

LUIS POLO PRIMER AL DUATLÓ CROS DE ELX.

El passat 7 de novembre es va celebrar el III Duatló Cros de Muntanya Ciutat de Elx. Van prendre la sortida 150 corredors que van tenir que córrer 6,8 Km. + 21Km. en bici de muntanya + 3,4Km. de carrera a peu.

El circuit de la bici va ser molt dur, ja que anava per sendes del cau del riu i degut a les plogudes estaven casi impracticables, tenint que baixar de la bici en els trams mes perillosos i acabant tots els corredors plens de fang.

Luis Polo amb un temps de 1,31,33’ va ser el guanyador en la categoria Màster A, sumant un nou triomf pel Club Triatló Bilaire i continuant amb la ratxa de victòries dels duatlóns de Almoradí i Cheste.

També van tenir una actuació destacada els mes xiquets del club quedant els quatre en llocs de honor. En categoria Infantil Bryan Fernandez va ser 2º i Adrian Mora va acabar 4º. En categoria Aleví, Adrian Fernandez va ser el guanyador, mentre que en categoria Benjamí Javier Polo va acabar 2º.