dilluns, d’octubre 30, 2006

Duatlons de Cheste i Rafal

LUIS POLO PRIMER AL DUATLÓ DE CHESTE

El 22 de octubre es va celebrar el III Duatló de Cheste al Circuit de Velocitat Ricardo Tormo. Els 370 inscrits a la prova van gaudir de poder córrer i anar en bici pel circuit de velocitat que aquest pròxim cap de setmana albergarà la prova del mundial de motociclisme.

Els corredors van completar dos voltes al circuit corrent (5Km.) + 5 voltes amb bici (20Km.) + 1 volta corrent (2,5Km). A la classificació final Luis Polo va resultar guanyador a la categoria Màster A amb un temps de 1:00:33’, i va pujar al pòdium del circuit.

A la categoria Absoluta, Miguel Angel de Las Nieves amb un temps de 1:11:11’ va acabar el 155º i José Moran amb un temps de 1:13:58’ va entrar el 198º.

També, el passat 7 de octubre es va celebrar a la veïna localitat de Asp la XI Milla Urbana. En categoria Absoluta Luis Polo, continuant amb els bons resultats, va pujar al pòdium al quedar 2º amb un temps de 4,58’, a només 3 segons del primer classificat. En categoria benjamins, els xiquets del club van quedar així: Alejandro Samper el 15º i Javier Polo va pujar per trofeu al quedar el 5é.

Per finalitzar diguem que el 14 de octubre es va disputar el “IV Duatló de Rafal”. La participació va ser de 211 corredors que van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici + 3km. de carrera a peu.

A la classificació final, els membres del Club Triatló Bilaire van quedar així: José Moran amb un temps de 1:03:35’ el 104º, Juan Andres Monzó amb 1:04:21’ el 113º, Miguel Angel De Las Nieves amb 1:04:21’ el 113º, Toni Hellín amb 1:04:45’ el 120º, Gustavo Monzó amb 1:07:49’ el 136º i Carlos Amaro amb 1:09:38’ el 148º. Luis Polo es va retirar per problemes en la bici quant anava en el grup capdavanter i Joaquín Caballero es va retirar a la carrera a peu per una lesió.

dimecres, d’octubre 11, 2006

Juan i Miquel "Homens de Ferro"

El 8 de octubre es va disputar la edició número XII del Home de Ferro a l’illa de Ibiza. El Home de Ferro es una prova de triatló de llarga distància que consisteix en 4Km. de natació (a la platja de Santa Eulàlia) + 120Km. en bici (amb la pujada quatre vegades al Puig de Missa) + 30Km. de carrera a peu.

La participació va ser de 414 corredors de tot el mon, i per la majoria soles acabar la prova ja era tot un èxit i una superació individual. A la prova es decidia el Campió de Espanya 2.006 de triatló de llarga distància élite.

Per part del Club Triatló Bilaire van participar Juan López i Miquel Hernandez. Els dos van aconseguir acabar la prova, i amb un temps de 7 hores i 38 minuts van entrar junts als llocs 109º i 110º de la general absoluta. El guanyador va ser el suïs Stephen Bayliss amb un temps de 6:09:45’, seguit del espanyol Clemente Alonso amb 6:10:40’ i del suec Maik Twelsiek amb 6:12:20’.

Clemente Alonso (Trialándalus) es va proclamar campió de Espanya de triatló de llarga distància élite 2.006, seguit de Alejandro Santamaria (Triatlón Camargo) i de David Castro (Cidade Lugo Fluvial). Juan López va acabar al lloc 88º del campionat de Espanya i Miquel Hernandez al lloc 89º.

dilluns, d’octubre 02, 2006

DUATLÓ ALMORADÍ 2006-10-01

LUIS POLO PRIMER AL DUATLÓ DE ALMORADÍ EN CATEGORIA MÀSTER A.

El passat 1 de octubre es va disputar el “VI Duatló de Almoradí”. La participació va ser de 180 corredors. Els duatletes van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici + 3km. de carrera a peu pels voltants de la ciutat.

A la classificació final, Luis Polo va pujar al pòdium com guanyador de la prova amb un temps de 1:03:47’ en la categoria Màster A.

Joaquín Caballero amb un temps de 1:06:16’ va acabar el 34º en categoria Absoluta i José Carlos Gimeno amb un temps de 1:27:55’ va acabar el 34º en categoria Màster A. José Martínez i Antonio Hellín no van poder acabar per problemes en el segment ciclista.

També destacar que es va celebrar la primera prova dels Jocs Esportius, per categories escolars de la temporada 2.006-2.007. Els membres més xiquets del Club Triatló Bilaire a la categoria Benjamins (8 anys) van quedar així: José Carlos Gimeno el 13º, Javier Polo el 14º i Alejandro Samper el 18º, una molt bona participació per a ser el debut dels tres com duatletes.