dimecres, de setembre 27, 2006

Duatló Santa Pola 24-09-2006

PARTICIPACIÓ DEL CLUB TRIATLÓ BILAIRE AL CAMPIONAT AUTONÓMIC DE DUATLÓ CROSS A SANTA POLA.

El passat 24 de setembre es va disputar el Campionat Autonòmic de Duatló Cross de Muntanya a Santa Pola amb una participació rècord de 750 corredors. Els duatletes van tenir que recórrer 5Km. de carrera a peu + 20Km. de bici de muntanya (amb la pujada al faro de Santa Pola) + 3km. de carrera a peu.

A la classificació absoluta per clubs, el Club Triatló Bilaire va ocupar un meritori 6é lloc.

A la classificació individual del autonòmic els membres del club van quedar així: en categoria Absoluta Antonio Hellín amb un temps de 1:20:28’ el 29º, Rafa Diaz amb un temps de 1:23:05’ el 43º, Antonio Samper amb un temps de 1:23:12’ el 48º i José Morán amb un temps de 1:33:01’ el 102º.

En categoria Màster A, Luis Polo va punxar dos vegades quant anava primer, i finalment amb un temps de 1:22:30’ va acabar el 8º.

En categoria sènior no federats, a la classificació general Ramon Sánchez amb un temps de 1,17,25’ va acabar el 31º, Miguel Angel de las Nieves amb 1,34,30’ el 235º i Carlos Amaro amb 1,38,26’ el 285º.

dimarts, de setembre 19, 2006

Campionat de Espanya Triatló 2.006

CAMPIONAT DE ESPANYA DE TRIATLÓ 2.006.

El passat 16 de setembre es va disputar el Campionat de Espanya de Triatló 2.006 a la localitat de Pulpí en Almería. Vora 500 triatletes de tota la península van prendre la eixida. La prova es va disputar amb la modalitat de distància Olímpica, 1,5Km. de natació a la platja de San Juan de los Terreros + 40Km. en bici + 10Km. de carrera a peu.

Per part del Club Triatló Bilaire van prendre la eixida Juan López i Anabel Ruíz, que havien aconseguit la plaça directa per poder disputar-lo al Triatló de Cullera.

Juan López amb un temps de 2:08:45’ va acabar al lloc 27º en la categoria Sènior 30-34. En categoria Sènior femenina, Anabel Ruiz va tenir mala sort, al punxar en la bici i no poder acabar la prova.

Al dia següent es va disputar la prova élite, on Javier Gómez Noya va ser el guanyador amb un temps de 1:54:40’, per davant de Ivan Raña i José Manuel Tovar. En categoria femenina la guanyadora va ser Ana Burgos amb un temps de 2:08:43’, seguida de Ainhoa Murua i Soraya Pérez.

""XX SUBIDA SANTUARIO STA.Mª.MAGDALENA"

El passat 5 d'Agost es va disputar la "XX Subida Santuario Sta.Mª.Magdalena" a Novelda. La prova tenía una distància de 11Km., contant amb la pujada al santuari.
A la classificació final els membres del club van quedar així: José Morán amb un temps de 50:41' al lloc 92º en categoria Sènior i Joan Burrueco amb un temps de 1:01:34' el 294º.
En categoria Sènior Femenina, Carmen Cases i Patricia Albert van entrar amb un temps de 1:03:45' en els llocs 19º i 20º, i Reme Burrueco amb un temps de 1:06:26' al lloc 22º.

divendres, de setembre 15, 2006

PROVES DISPUTADES EN AGOST I SETEMBRE

INTENSA ACTIVITAT DEL CLUB TRIATLÓ BILAIRE MONÒVER AL MES D’AGOST.
A pesar de que la majoria de la gent estava de vacances, els membres del Club Triatló Bilaire no han parat de competir i s’han desplaçat als Triatlons de Cuenca i Valencia-Pinedo, a la “Bajada del Hondón-Aspe”, a les travessies de Gandía, l’illa de Benidorm, el Mar Menor, Cullera i port d’Alacant, i a la “Milla Urbana” de Monóver.
El 11 d’agost es va disputar la “Bajada Hondón-Aspe” que constava de 11Km. de carrera a peu. Luis Polo va tenir una actuació destacada i amb un temps de 38:17’ va pujar al pòdium com 2º en categoria Màster. En categoria Sènior, Juan López amb 43:39’ va quedar el 31º, Rafa Diaz amb 44:13’ el 36º i Joan Burrueco amb 54:33’ el 130º. En categoria Sènior femenina van entrar en el mateix temps 55:36’ Reme Burrueco, Patricia Albert, Anabel Ruiz i Carmen Quiles acabant del lloc 7 al 10.
El 19 d’agost es van desplaçar al “XVIII Triatló de Cuenca”, prova de distància olímpica, on 300 triatletes van recórrer 1,5Km. de natació al riu + 42Km. de bici per les pujades de les “Hoces de Cuenca” + 10Km. de carrera a peu. Va contar amb una participació de luxe com els tres primers, Clemente Alonso, Francisco Pontano e Ivan Tejero, membres tots de la selecció espanyola. En la classificació general Miquel Hernandez amb un temps de 2:17:07’ va acabar el 55º, Juan López amb 2:20:50’ el 81º i David López amb 2:41:00’ el 176º. En categoria femenina, Anabel Ruiz amb 2:56:36’ va acabar la 25ª.
El 9 de setembre van disputar la Milla Urbana a Monóver, on coparen els tres primers llocs a la classificació local Luis Polo, Javier Garcia i Rafa Diaz.
El 10 de setembre es va disputar el IV Triatló de Valencia-Pinedo. La participació va ser de 250 inscrits, que van recórrer els 750m. de natació a la platja de Pinedo + 22Km. en bici + 5Km. de carrera a peu. A la classificació final Absoluta, Juan López amb un temps de 1:00:29 va acabar el 27º i Antonio Samper amb 1:13:42’ el 164º. En categoria femenina, Anabel Ruiz amb un temps de 1:16:19’ va acabar la 8ª.
Per finalitzar, diguem que van participar a les travessies de natació a Torrevella, Gandía de 2,6Km., a l’illa de Benidorm de 4Km., al Mar Menor de 5,2Km., a Cullera de 800m per la nit, i al Club de Regates de Alacant de 1,8Km. Destacant a Natàlia Maqueda que no se’n va pedrer ninguna i que va pujar al pòdium en quasi totes.